WAITING FOR MY JULIA

Vårt tredje album ’WAITING FOR MY JULIA’


Låten WAITING FOR MY JULIA är i alla fall ett försök att återskapa känslorna från förr. I en låt, som på den tiden när man lyssnade på musik som ung. Då var det under en period mycket hjärta och smärta. Det var stämsång så man grät och det var stora portioner längtan i melodierna. Ibland kändes det som man drunknade i låtarna när dom känslomässigt översköljde mitt unga sinne. Det är lite av det som jag försöker återskapa. Kanske är det likadant idag men som äldre lyssnar man på ett annat sätt och kommer fram till helt andra saker.


Albumet WAITING FOR MY JULIA som innehåller 12 låtar är en kort resa i verklig tid men en lång resa i min personliga sfär då jag djup dyker ner i olika tidsperioder som jag genomgått i livet. Kanske är det en resa som fortfarande pågår i en ändlös återkommande cirkel, som ska återupplevas om och om igen. Jag har inte svaret men känslan säger att det skulle kunna vara så. Denna skiva är inte 12 låtar som fått följa samma tråd och blivit stöpt i samma form. I detta album genomgår vi några olika stadier som står i vägen och måste passeras under livsresan.


Låtarna When Your Teardrops Falling, Rolls Royce, It So Hard Loving you och Waiting For My Julia hittar vi under epitetet “OBESVARAD KÄRLEK”. Under överskriften ”60-TALET” lägger jag låtarna Caravan Mike, San Francisco och vår cover på Leaving On A Jetplane. På etiketten ”DET SKITER JAG I, NU ÄR DET PARTY” får jag med mig låtarna Sitting On A Chimney och Down By The River. ”SKA JAG BLI MILITÄR” belyses i Behind Enemy Lines. ”PÅ VÄG MOT LIVET EFTER DETTA” får vara med på två olika sätt i låtarna Good Morning Sunshine och Shovel Coal.

– DANNY COOLTMOORE


Låten och albumet WAITING FOR MY JULIA släpper vi fredagen den 16 april.
#dannycooltmoore #greatwesternalarm #rehnmusicgroup #waitingformyjulia #newalbum#newsong #dc #gwa #julia
Design: Fredrik Muskos
Bild: Gerd Altmann från Pixabay