merch

Fram till att den riktiga merchshopen är klar går det bra att lägga beställningar på mailadressen: danny.cooltmoore (a) gmail.com

Länk till vår shop kommer snart!

Nytt!
Vår andra skiva!

Nu släpper vi vårt andra Album på CD skiva. Den heter ”Kärlek Till Folket” och kan förbeställas fram till den 1 september för endast 170 kr + 15 kr i porto vid försändelse. Leveranserna sker i början på september. Efter det gäller ordinarie priset 199 kr 15 kr i porto vid försändelse
”Kärlek Till Folket” är en platta med 12 låtar och har bara på Spotify spelats mer och över 1.000.000 gånger. Den har en begränsad upplaga av endast 300 exemplar. Alla låtarna är på svenska och skrivna av Danny Cooltmoore och alla låtarna har legat på webb och streaming listor.
Låtarna på plattan är: Nina, Vindarna, Sundsvalls Öl, Lång Väg Kvar Att Gå, Wiströms Orkester, Nu Är Vi Här, Sally, Snälla Maria, Cykeln In Till Staden, Sundsvalls Stad, Framsidan Bak och Hem Till Mig.


Vår första skiva!

Första produkten ut är CD skivan ”Solen”
”Solen” är en platta med 10 låtar och har en begränsad upplaga av endast 50 exemplar. Dom fem första låtarna på skivan är Danny Cooltmoore & GWAs första inspelningar som gjorts! Dessutom finns det fem låtar till med Danny Cooltmoore & The Shoot Man Shoot Band.
Låtarna på plattan är: Solen, Låt himlen vara blå, Selångersån, Hem till Medelpad, Where is that Girl, When i say hi, In the dark, Alabama, Bourbon Soul och Bye Bye Johnnie.